Kesälomat loppu ja veneilykärpänen iski...mikä yhtälö

Maanantai 12.8.2013 klo 13:59 - Pia K


Hei,

kyllä kesä on taas hurahtanut, tai eihän se vielä loppu ole vaikka koulut alkoivatkin.

Päästiin viikonloppuna Kaitsun kanssa Teijon venekerhon vieraaksi Stora Kroköhön, venekerhon tukipaikkaan. Ihana paikka suojaisassa poukamassa kaikkine palveluineen. Merivesi oli lämmin ja aurinko paistoi ja Arin (venekerhon kommondori) tekemät lammaspaistit olivat taivaallisia. Olin myös ensimmäistä kertaa purjeveneessä, joten sekin tuntui aivan ihmeelliseltä, lähinnä varmaan se hiljaisuus, jolla mentiin eteenpäin.

Täytyy myöntää että jos tarkoitus oli saada meidät jäseniksi, niin luultavasti onnistuu...sen verran aikaa meni illalla veneitä tutkiessa... :) Mikä rauha ja mikä ihanuus tuolla merellä onkaan...Merikarttoja jo melkein tutkin ensi kesää varten että mihin Kaitsun raahaan....

Tyttäreni Emma on nyt saanut skootterin ja minä tietty olen sitten sydän sykkyrälläni, kun lähtee liikkeelle. Yritän olla sanomatta mitään, mutta huonolla menestyksellä.

Tänäkin kesänä käytiin Pärnussä (29 hlöä). Varataan sieltä aina Hotelli Vesiroos kokonaan, joten saadaan olla omassa rauhassa. Se on kyllä kaupunki, johon olen täysin ihastunut enkä kyllästy. Ranta on niin pitkä ja kaupungin keskusta niin sympaattinen hyvine ruokapaikkoineen.

Kävin myös Kreetalla kesän alussa juhlistamassa 50-kymppisiäni....niin se aika menee ja lapsista huomaa ;) Ihanat juhlat vietettiin myös Ruukin Krouvissa, Matildan ihana ruokaravintola, suosittelen.

Merellisiä toivotuksia

Pia

 

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini