Kiitollisuus

Torstai 21.3.2013 klo 11:36


 

Joka päivä pitäisi muistaa olla kiitollinen kaikesta mitä jo on - uusi ajatus jota yritän viljellä itselleni ja muille. Osallistuin meinaan aivan mahtavalle ja herävälle päivälle Ruukin Kehrämöössä.  Se oli huikea matka naiseuteen niin sielun, seksuaalisuuden, ravinnon kuin ulkoisen olemuksenkin kautta. Ohjelmasta vastasivat fysioterapeutti, seksuaalineuvoja Anu Parantainen, homeopaatti Piiu Alén-Vuorela sekä pukeutumisen rautainen ammattilainen Annuli Merkku. Päivä tuli selvästikin minulle tarpeeseen.

Yksi ylitse mikä jäi mieleen on se että omalla kiitollisuudellaan kylvää hyvää oloa ympärilleen ja niinhän se yleensä on ollutkin että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

Ihanat Hyljesiskoni Minna ja Leena kävivät ilostuttamassa minua viime viikonloppuna ja olen niin kiitollinen kaikista ihanista ystävistäni, jotka asuvat muualla, mutta silti ystävyysside ei katkea. Kierreltiin paikkoja, joita aina ylpeänä esittelen, sillä edelleen olen sitä mieltä että tämä on ensi paratiisi ja samalla kylläkin osittain Sodoma ja Gomorra ;)...

Mutta tänään olen siis kiitollinen perheestäni, terveydestäni, työstäni, teistä ystävistä ja kaikesta toiminnasta, jossa saan olla mukana...

Olen myös kiitollinen Tainalla ja Ninalle että ollaan taas päästy alkuun uimisessa. Juoksukouluun olen menossa huhtikuussa...tulkaahan tekin..20.4. alkaa Kirjakkalan Alun järjestämä kurssi Kirjakkalassa...ja kunhan lumet sulaa, niin kiitollisuudella otan vastaan golf-nautinnot...tänä kesänä minulla on aikaa nauttia niistä :)

KIITOS!

 

 


 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini