Aurinkoa ja onnellisuutta

Torstai 7.3.2013 klo 10:06 - Pia Kaartinen


 

Heräsin aamulla jo kuuden aikaan, joten olen aamusta asti päässyt seuraamaan auringon nousua ja samalla lämpömittarin asteiden nousua...klo 9.42 lämpömittari näyttää +10 astetta ja aurinko paistaa kirkkaalta siniseltä taivaalta.

Pakko lähteä varmaankin päiväkävelylle Ellan kanssa, sillä mikään ei kuulosta niin ihanalta, kuin veden lorina keväällä kun lumi sulaa.

Meillä on nyt valokuitu talossa. Kuvitelkaa, että muutetaan maalle ja täällä mennäänkin kehitys etukenossa. Eikä koske muuten vain teknologiaa, vaan tuntuu todella, että täällä, jos missä, eletään ajan hermolla. Valokuidusta sen verran vielä, että huomaa kyllä surffatessa että ikkunat avautuvat hups vaan...me like

Miellyttävä ajatus muutenkin tämä teknologian kehittyminenkin...10 vuotta sitten ei tullut vielä mieleenkään, että voisi tehdä etätyötä ja läppärin kautta vain hoidella työasiat...mikä mahtava etu, tästä kiitos myös Fujitsulle, joka on kuin toinen kotini ja aivan mahtava firma....Etätyöhän mahdollisti  muuton tänne paratiisiin, josta olen onnellinen.

Tiistaina oltiin Salon kaupungintalolla tapamaassa muita perheitä, jotka osallistuivat Me Asumme Salossa -kampanjaan. Ihana huomata että 14 muutakin perhettä ovat ihan samaa mieltä asuinpaikasta. Tunnelma on lämmin ja kyllä ainakin meistä kaikista huokui innostus tehdä asioita Salon hyväksi. Tänään luin Salkkareista erään yrittäjän kommentin - Suosi Salolaista...se kuulosti niin hyvältä että alan iskostaa sitä itsekin kaikille...

Kevätpäivää Teijo del Solilta

Pia

 

 

 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini