Me asumme Salossa - Ystävänpäivää

Torstai 14.2.2013 klo 11:10 - PIa Kaartinen


Ystävänpäivää Ystävät <3

Ihana huomata miten Salo tekee kampanjointiaan, jotta saisimme muutkin huomaamaan miten ihana paikka tämä on asua. Minulla tietysti ei ole kokemusta muusta alueesta kuin Teijon alueesta, mutta tämän perusteella voin jo sanoa että parempaa paratiisia ei löydy.

Päätimme mekin sitten ottaa osaa kampanjointiin ja olemme siis mukana Saloon.fi -sivuilla. Tämän kampanjan teki hauskaksi se että tässä voimme aidosti markkinoida tosi-elämän tuotetta.  Lisäksi haastattelijat ja valokuvaajat olivat rentoja tyyppejä, joten juttu luisti hyvin heidän kanssaan ja kun me pääsemme vauhtiin paikan mainostamisessa, niin silloin muiden on pakko pysäyttää juttu, koska muuten ei loppua tule...

Aivan ehdottomasti haluan kehua täälläkin Teijon Venekerhon viime lauantain 9.2. pöytäjuhlia Teijon Urheilutalolla. Ihan lämminhenkinen, viihtyisä, vanhahtava tanssi-ilta. Niistä juhlista jäikin monille korvan taakse, että näitä järjestetään toistekin...Itsenäisyyspäivätanssit mielessä :)

Tänä viikonloppuna on sunnuntaina 17.2. Ravintolapäivä ja täälläkin on mahdollisuus Masuunissa nauttia thaimaalais/filippiiniläis-ruoasta tai sitten osallistua Kyläkonttorin Brunssiin Matildassa...

Tänään torstaina Ystävänpäivänä meitä hemmotellaan Ruukin Krouvissaa, jonne pääsemme kuuntelemaan Eurooppalaista jazzlegendaa PHILIP CATHERINEn soolokonserttia.

Seuraavaksi pääsettekin sitten tutustumaan huoneistoomme, joka viimeinkin on valmistumassa...kuten sanottu suutarin lapset jne...näin meidänkin tapauksessa :)

Nautinnollsista talvipäivää

Pia

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini