Nyt jo melkein syksy...

Tiistai 16.8.2011 klo 13:39 - Pia Kaartinen


Miten tuo kesä onkin mennyt noin pikaisesti...ehkä sen takia kun se on täällä aina niin parhaimmillaan.

Kesällä kun siirtyy ulkoilmaan, niin jää koneelle kirjoittelutkin. Siksi varmaan tännekään ei ole kirjoitettu mitään kuulumisia.

Paljon täällä on taas tapahtunut kesän aikana...Juhannusjuhlat...SauruXet dinosaurukset kävivät Skin rinteillä, Ruukin Avainta näyteltiin Makasiineilla, Ruukkipäivää ja ihania opastettuja ruukkipolkuja sekä vielä Kylätoimintapäivä Elojuhlien kera.

Näin pienessä ja toimivassa kylässä on mahtava asua. Sitä energian määrää, jota täällä kylätoiminnassa on, voi vain ihailla ja olla onnellinen kun siinä saa olla mukana.

Kaitsu on kyläsaunan tiimin vetäjä ja nyt sauna onkin laitettu remonttiin. Saunasta onkin kerrottu aiemmin joten nyt on vain tarkoitus korjata se vanhaa kunnioittaen ehompaan kuntoon.

Ruukin Krouvi on rakentanut aivan ihanan terassin, jossa voitte uskoa on ollut hauska myös käydä istuskelemassa ilta-auringossa. Aurinkohan täällä paistaa melkein aina ja se on TOSI.

Kyläkauppa on osoittautunut aivan mahtavaksi kaupaksi, sieltä saa melkein kaiken ja jos jotain ei saa niin vinkki Marcolle niin johan löytyy.

Terho on viihdyttänyt meitä viikonloppuisin mahtavilla soittajilla ja aivan ihanilla margaritoilla....niitä tuntee nauttineensa vielä seuraavanakin päivänä...

Joten jos joku on sitä mieltä että maalla ei tapahdu mitään...niin tervetuloa tänne vaan...täällä tapahtuu...

Kesän jatkoa vielä Teijo del Solilta toivottaa

Pia


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini